Tjäna Pengar På Saker Du Gillar På 4 Roliga Sätt!

Du kan registrera dig med den här webbplatsen och börja tjäna poäng för att betygsätta nya artister och låtar. Måste vara minst 18 år, eller 13 år med föräldrarnas tillstånd. Var ärlig eftersom dessa betyg inte bara hjälper webbplatserna med musiken utan också artisterna. Fullständig lista över länder som stöds: Webbplatsen betalar ungefär kr0. Kommentar, detta minimerar möjligheten att 3-dagars avvecklingsperiod hindrar dig från att gå in i nyckelhandel. Kanske gillar du idén om lag och ordning? HitPredictor är öppen över hela världen för åldrarna 13 och äldre.

Förutom de många sätten att tjäna pengar med InboxDollars finns det också en radiofunktion som många inte ens vet om. För närvarande söker de efter tyska och franska människor, men kolla in deras webbplats då och då för att de uppdaterar platser ganska ofta. Om du är musiker bör du registrera dig för ett artistkonto. Du kan dock bara tjäna provisioner från artister som skickar musik till Music Xray-möjligheter. Du kommer att få 15% av vad dina dotterbolag spenderar på webbplatsen.

Udemy har världens mest mångsidiga ordlista med kurser - allt du vill lära dig från sushitillverkning till personlig grooming DIY. Det finns andra undersökningswebbplatser där ute som förmodligen är mer värdefulla. Ändå är det ett snyggt koncept och det är verkligen en passiv inkomst. Marco santarelli, detta är falskt. Du valde helt enkelt att antingen tipsa artisten, fana dem eller gå vidare till nästa spår. Alternativt kan artister använda den för att marknadsföra sin musik och börja hitta en publik. Binary options defined, klicka bara i valfritt fält under 'JUSTERbara VÄRDER' och ställ in önskade värden. Utnyttja deras tidsbegränsade New Membership-enhet och registrera NU.

Oavsett om det är användarupplevelsen av appen eller bara vana, kan musikfans vara envis om hur de väljer att konsumera - och med så många alternativ tillgängliga, varför skulle de inte vara det? Du kan tjäna pengar online med undersökningar. Denna typ av data är alltid till hjälp när det gäller att skapa effektmeddelanden och annonsinriktning. Åtgärderna kommer vanligtvis att omfatta CAPTCHAS som dyker upp varje par minuter för att du ska gå in och fortsätta. Om musiken överstiger mer än 30 sekunder, kommer lyssnaren att få betalt för var och en av de 30 sekunderna som spenderas på att lyssna på den speciella musiken.

Kanske skulle versionen för andra operativsystem snart släppas.

Navigera

Lyssna på musikproverna och betygsätt dem och svara helt på frågorna i undersökningen. Jag lägger till denna lista om andra liknande webbplatser är värda att kolla in, så låt mig veta i kommentarerna om du är bekant med några fantastiska plattformar där du kan tjäna genom att lyssna. Du kan också hänvisa människor för att tjäna ännu mer pengar. Musicxray är faktiskt en webbplats som lanserades för att marknadsföra artister som ville bli erkända bland allmänheten över hela världen. Du får till och med lite betalt. Om detta låter intressant, kolla in vår lista med fyra roliga sätt att tjäna pengar! Förutom att lyssna på musik kan du också betygsätta artister och tjäna bonusar om du slutför ett visst antal recensioner inom en viss tidsperiod. Några av er blir förvånade när du vet att du kan få betalt för att lyssna på musik.

FM behöver dina input på musik, morgonshower, DJs och så mycket mer. Denna webbplats har också en gratis radio som du kan lyssna på och tjäna poäng för att fortsätta lyssna på den. Och ju mer du övar på att granska musik på dessa typer av webbplatser, desto bättre får du - och desto mer pengar kan du tjäna! Du kan ta ut dina intäkter till PayPal när du når minst 20 på ditt konto. Det är 100% gratis och det tar bara några sekunder att göra. Utbetalning sker endast när du når en tröskel på 20.

Gå Med I Vårt Nätverk

Den här roliga sajten låter människor förutsäga nästa stora hits genom att erbjuda sina tankar om ny musik. Genom att hålla fast vid dessa digitala tillgångar VXD-symboler får du en procentandel av deras intäkter som de genererar automatiskt beroende på hur mycket av den artisten som du äger. Dessa bör inte betraktas som hembaserade jobb, men du kan besöka många olika webbplatser för att få betalt för att lyssna på musik.

Livet verkade bara vara en följd av räkningar och oroa sig för hur man skulle betala dem. Bara för att du är ett indie-rockband eller hiphopartist baserat i U. Så låt oss titta på några av mina favoritwebbplatser som du kan besöka för att börja tjäna pengar på att lyssna på musik.

Skiva Pajen

Lättare sagt än gjort vet jag. Allt du behöver göra är att gå med på webbplatserna och skapa en profil för dig själv. Jag slår vad om att du lyssnar på dina favoritlåtar varje dag, men du har förmodligen aldrig tjänat några pengar på det. Och vi vet att du har hört det massor av gånger, men det är och du kan inte ignorera fakta! 11 (9p) för varje bonusrecension och kr0.

Men sanningen är att det är nej. Till sist, du är inte George Soros, du får inte handla med tarmen. Som de allmänna sätten att tjäna pengar därifrån får du som lyssnare betalt för att granska en låt eller ge feedback på den efter att ha lyssnat på en låt som skickats av webbplatsen. ”Ju fler detaljer, desto bättre.

Du behöver bara vara på jakt efter deras Lyrics Associate-jobböppningar. Så jag skulle säga att det beror, kanske kr3 - kr6 dollar per timme? Du lyssnar på låten, delar din åsikt och om du älskar den lägger du till den i spellistan.

Vad Betyder Transkription?

Jag hoppas att du tyckte om min artikel om hur du får betalt för att lyssna på musik online och att vi ses nästa gång! Om du fortfarande är ganska mycket i kontakt med den akademiska kursplanen skulle detta företag anställa dig för att vara deras online-handledare. Varje ny artistaktiekurs på plattformen öppnas och börjar handlas till 0. Som jag sa dock handlar det säkert mer om musiken och att ha lite kul än att försöka desperat nå utbetalningen. Du kanske tror att utbetalningen är för lite att bry sig om, men som vi alltid säger är vissa pengar bättre än inga pengar. RADIOEARN - Detta är det enklaste sättet att lyssna på musik och få betalt av PayPal. Det som är särskilt fördelaktigt med Tjänsten är att webbplatsen betalar bonusar och ökar dina utbetalningsalternativ när du fortsätter på webbplatsen. RadioLoyalty är en annan toppwebbplats där du kan tjäna eller få betalt för att lyssna på online-radio.

Jag nämner ofta att blogga är ett sätt att tjäna pengar online. Sådana webbplatser betalar användare så att de kan granska musik för nya och kommande sångare och låtskrivare. Få betalt kontant till ditt konto när du lyssnar på mottagna låtar och du kommer att vara berättigad att utbetala via Paypal för mer än kr20 i balans. Musik lyssnarna som får denna betalning har möjlighet att utbetala beloppet flera gånger. Du kan lyssna på olika stationer och/eller musikgenrer via skrivbordet eller appar som du laddar ner till din iPhone eller Android-enhet. Research FM betalar Amazon-presentkort för att ge feedback på låtar. Organisera företag, i så fall kan du lära barn i andra länder engelska online! Men jag slår vad om att du inte visste att du också kunde få betalt för att lyssna på din favoritmusik - och upptäcka nya saker - online på din fritid.

Du kan tjäna pengar online genom att helt enkelt lyssna på musik! För att utnyttja Reddit sanna kraft måste du bli en aktiv medlem. Medan jag skrev denna recension verkade det som om företaget bara var via inbjudan, men vissa hade tur e-postmeddelande till företaget och bad om en unik länk. Det är en GPT-webbplats. Undersökningsjunkie - Största och mest välrenommerade undersökningssidan. Även om vi är med om upptäckten är det viktigt att komma ihåg att när vi säger "distribuera din musik över hela världen", menar vi verkligen över hela världen.

Ibotta - Få betalt för att skanna din livsmedelsbutik och andra detaljhandelskvitton.

Varför Distribuera?

När du köper aktier i någon konstnär på Valyou Xchange får du "X" -ägande av det konstnärens digitala tillgång direkt i portföljen, som är inbyggd i appen. RadioLoyalty betalar dig för att lyssna på musik. Lätt peasy, du blir inte rik, men du kan bygga upp en fin liten balans, och du tjänar pengar helt online så vad ska du inte älska här.

Att tjäna pengar med streaming beror till stor del på hur seriös du är med det och hur mycket tid du kan avsätta till det. Den här webbplatsen, som också finns som en app för din iPhone eller Android-enhet, betalar dig för att ge återbetalning av nya låtar via e-postundersökningar. För att uppnå rankningen förväntas du lägga välskrivna recensioner med ganska detaljerade detaljer. Det är här du kan ta med dina åsikter om några saker inklusive: Första saker först - med de flesta program får du inte betalt bara för att lyssna på musik!

Varje butik som säljer digitala nedladdningar har sin egen utbetalning till artister.

Tjäna Pengar Med Unika Belöningsradio

De som bor i USA kommer att tjäna kr0. Vi ansvarar för att rikta in musiken efter din smak. Automatisk kvittokontroll för att spara pengar, bli till exempel en direktförsäljare av ett känt märke för husdjursmat - för att du älskar djur. Du får betalt för att lyssna på musik och göra vissa aktiviteter under eller efter.

Men hur är det med de digitala musikbutikerna och streamingplattformarna som fans kan prenumerera på? Jag hittade 5 webbplatser som kommer att göra just det. Du kan också betygsätta nya artister för extra poäng. I din recension talar du om karaktärerna, bakgrunden, skriptet och atmosfären - och bara generellt vad du tycker! Välj bara en station av intresse och börja lyssna. Till exempel sa en granskare att de bara fick några låtar per vecka.

Men mer än troligt kommer detta att kräva några benarbeten från din sida. Ändå är här några idéer som är värda att utforska och utveckling som är värd att spåra. Följande webbplatser har visat sig betala kontant och belöningar helt enkelt genom att lyssna på musik online. För att få kredit för din recension och betyg måste du lyssna på minst 90 sekunder av låten.

Cash4Minutes

Om du kan åstadkomma det kan du få Master-status, vilket öppnar åtkomst till bättre, högre betalande jobb. Walter morawa, "Cirka en procent av de enskilda investerarna svarar för en halv dagshandel och en av den totala handeln med enskilda investerare. Även om det här jobbet inte nödvändigtvis innebär att lyssna på musik, innebär det att man arbetar nära med kunder i musikrelaterad kapacitet. I det här fallet kommer du att skriva ner vad du hör från en låt, och i grund och botten skriva ner sångtexterna korrekt.

När det gäller sidostyrningar är inte alla dem roliga eller roliga. Du kommer att bli chockad av den här artikeln, vi gjorde denna Bitcoin money0 adder 2019 för enkel användning så att vem som helst kan använda den och också ger vi dig 100% garanti för programvaran. CashCrate är en solid GPT-webbplats som är lite mindre populär än några av de största men som balanserar den genom att betala via check istället för presentkort. Hur sparar det dig pengar, exakt? UNIKA: Du kan också använda live API för din webbplats om du vill att din användare ska lyssna på dig.

Eftersom det är de som gör att du är avslappnad genom att bara sitta och få dig att tjäna pengar på MusicXray för det. SurveyJunkie (endast USA, Kanada, Australien är tillåtna). Om du skapar bra innehåll kommer det att fortsätta att dyka upp i sökresultaten och skicka trafik till din musik. Jag arbetar hemifrån och lyssnar på radio under dagen medan jag arbetar. Det du behöver ha är en spellista med Spotify, Deezer eller Apple Music tillsammans med minst 400 följare för att detta ska fungera.

Skapa En Släppstrategi

Titta på videon och registrera dig. En annan fördel är att det ökar din trovärdighet. Podcasts brukar fungera bäst när två personer eller fler diskussionsämnen, så du kanske vill verka en annan musikälskare för att hjälpa dig.

Det belopp du kan tjäna med detta kommer uppenbarligen inte att vara mycket, annars skulle hela världen rulla in pengar från radiospel. Låt oss som exempel titta på iTunes och U. Dessa kallas ofta “Freemium” -tjänster.

Musicxray byggdes för en fansbasis genom att skicka in sina låtar via den här portalen och används för att göra fans och följare till deras sida. till exempel betyder inte att folk i Sydkorea som använder en app som KKBox inte älskar att upptäcka ny musik i dessa genrer. Om inte, kan du hjälpa dem att skapa en spellista eller två och ta med lite av din musik i den?

Det visar dig också 10 äkta företag, program eller webbplatser som verkligen betalar människor som du!

Är Review Music for Money lönsamt?

Den nuvarande växelkursen för accepterade recensioner är 3 recensioner = kr1. Ett annat unikt sätt att tjäna extra pengar: Naturligtvis se till att skriva ärliga recensioner, inte bara göra upp recensioner bara för att tjäna. Du registrerar dig på deras webbplats (innan du kan titta på deras video för att veta hur det ser ut inuti). Detta kan vara mycket arbete, men om du har rätt inställning, känner till vad som krävs och inte är rädd för att få lite licensiering, kan detta vara ett fantastiskt sätt att tjäna pengar hemma. För att kvalificera sig för den här tjänsten ber de att du äger en spellista med minst 400 följare.

De har egentligen inte många krav som anges, men till exempel bör datoroperativsystem vara Apple OS X eller högre ELLER Windows 10 eller högre, dina engelska språkkunskaper måste vara infödda-liknande och för nu söker de franska och Tyska transkriptioner, men du kan fortfarande registrera dig på deras webbplats även om du kommer från ett annat land. Det är mycket populärt i kontinentalamerika, så de tenderar att hålla en stor databas med arbetssökande. Observera att denna strategi kan vara tidskrävande. Du kan faktiskt lämna det största arbetet en sida, för det finns ett verktyg på Google Dokument som kallas "röstskrivning". Så du kommer aldrig hitta en webbplats som betalar kr0. Nyckelfaktorn som spelas här är ett rankningssystem som bestäms av hur välskrivet en individuell recension är.

Hur Man Tjänar Pengar På Musik Online 11 Sätt

Skapa först ett gratis konto här RadioEarn. De betalar i amerikanska dollar, vilket är trevligt. Du måste vara minst 13 år eller äldre med dina förälders tillåtelse att registrera dig. FusionCash är som InboxDollars. Ändå kan det aldrig vara en viktig inkomstkälla.

Hur Gör Man Det Handsfree?

Vid den tidpunkt Sebastian först fick sina händer på BinBotPro gick det igenom sin första omgång betatestning, så han kunde testa det helt utan att betala en krona. Du kan också tjäna på detta genom att ta undersökningar, titta på videor och hänvisa till vänner etc. Oavsett det specifika tillvägagångssättet är inkomsterna vanligtvis mycket små. Bästa rekommenderade binära optionsmäklare, en ljusstakeformation med ett gap är bara en av många. Känner du dig inte fantastisk att höra att du kan tjäna pengar på Musicxray.

De flesta strömningstjänster online erbjuder också 100% GRATIS test så att du kan prova tjänsten och se till att den fungerar för dig. En annan för er som bara älskar att spendera tid på Internet - fylla undersökningar och tjäna pengar! Ibland blir du ombedd att delta i fokusgrupper. Gillar du musik?