30 bästa Legit-jobb online för studenter (för att tjäna lätta pengar)

De tillhandahåller översättningstjänster till företag som använder frilansöversättare. Med webbplatser som Etsy är det helt enkelt vettigt att uppfinna hjulet igen när man öppnar en butik. För att hitta dessa händelser rekommenderar vi att du pratar med ditt kollegiums karriärplaneringskontor eller bläddrar i Meetup. När det gåva kortet anländer, använd det klokt! Andra kan vara nya för dig.

De accepterar globala sökande. Du kommer att vara en bokningsagent som hjälper kunder säsongsbetonat. Allt du behöver ha som en bra korrekturläsare är ett öga för detaljer och ett grepp om grammatik.

Du blir inte rik på att göra dem, men om du har lite tid att döda när du väntar på rad för något, är de ett sätt att tjäna pengar på den tiden.

Fiona är en gratis sökmotor som hjälper dig hitta den bank som betalar den högsta räntan i ditt område. Hennes kurs Making Sense of Affiliate Marketing är en steg-för-steg-guide för att skapa och tjäna pengar som ett filial. Det finns dussintals och dussintals olika undersökningspaneler på Internet som du kan gå med på. De flesta husägare skulle hellre bränna huset ner än att måla det själva. Kom ihåg att om du vill tjäna pengar måste du lägga in arbetet.

Använder du inte bilen när du är på resa eller helg?

Bartender

Du är ett barn i Internetåldern - du har naturligtvis en blogg. Onlinejobb betalar vanligtvis via direktinsättning eller PayPal. Ipsos I-Say (granskning) - Öppen för amerikanska invånare. Kontrollera med anställningskontoret eller avdelningschefen vid ditt universitet eller till och med andra lokala skolor för möjligheter.

Många avsätter specifika dagar för frakt - säg 3 dagar i veckan - och gör sedan en stor resa till postkontoret. De annonserar att du potentiellt kan tjäna upp till kr25 per timme genom att göra dessa leveransuppgifter på begäran. Då kan du ta fram en lämplig handlingsplan. Å andra sidan debiterar du slutkunden något för det du säljer. Det tar bara en minut. Behöver du hjälp med nätverk? Informationen du läser här är alltid objektiv. Om du köper via våra länkar kan vi tjäna en filialprovision.

Hitta din nisch och marknadsför ditt innehåll till en viss grupp människor. Håll ögonen på fuskarna. Här är några webbplatser där du kan hitta transkriptionstjänster:

Freelancer på Fiverr

Innan du hyr, se till att du förstår alla regler eller regler i din kommun, begränsningar från din hyresvärd och brister i din försäkring. Vissa människor älskar att laga mat och baka. Du kan erbjuda att hjälpa hyresvärden på college eller kontakta vänner eller grannar som kan behöva hjälp. 2captcha - Du kommer att tjäna minst kr0. Handledning kan vara både ett pengar som skapar pengar på fritiden eller ett verkligt deltidsarbete, beroende på ditt schema. Perfekt spelning på deltid för studenter! UserTesting betalar dig för att besöka webbplatser och appar och utföra en serie uppgifter och sedan spela in en recension baserad på dina egna tankar och erfarenheter. Det kan vara att utveckla nya produkter, utvärdera befintliga eller bara för att bättre förstå den demografi som de tjänar.

Ibotta är en app som låter dig få rabatter på produkter du redan köper. Hittills har vi pratat om hur man kan tjäna pengar på att sälja dina kunskaper direkt. Kort sagt, om du har syfärdigheter är du efterfrågad. Om du väljer Craigslist ska du hålla reda på dig och använda kompis-systemet. Så vem visste att du faktiskt skulle kunna tjäna pengar att skriva snabbt? De flesta människor tenderar att göra ursäkter, som att inte veta var de ska börja eller inte ha tid. Så här tjänar vi en anständig summa av våra pengar här på College Info Geek, och det finns ingen anledning att du inte kan göra detsamma. Du bör vara beredd att köra till studentens hus om du inte har ett öppet mötesrum tillgängligt.

Navigera

Idag vill jag dela alla möjligheter där ute med de bästa onlinejobb för studenter som erbjuder ett flexibelt schema och betalar bra. Och det fantastiska är att alla som är 18 år eller äldre kan gå med! Aktivera ditt första ibotta-erbjudande och få en kontantbonus på kr10. När jag började som frilansförfattare för 20 år sedan var saker mycket annorlunda. Sido spelningar låter dig diktera ditt schema och din arbetsbelastning, så du inte jonglerar tre skift under midterms. Men under tiden är ett enkelt onlinejobb för universitetsstudenter handledning online.

I allmänhet kommer du som student inte att göra snickeri eller elektriskt arbete. Sök dina bästa färdigheter, annonsera dem och se vad som händer. Du kan lära en klass om hur man gör artesiska bröd, eller kanelrullar som rivaliserar Cinnabon.

Uppgiftsappar är en annan form av mysteryshopping, där du tjänar belöningar för att utföra små lokala uppgifter. Här är en länk för att få direkt tillgång till en GRATIS online-klass om hur du startar din egen virtuella bokföringsverksamhet. Du kan lära dig värdefulla färdigheter som webbdesign, skrivande, videografi och grafisk design. Vad är bitcoin?, den här videon hjälper till att förklara processen för gruvdrift bitcoin mer visuellt:. Mikroinvestering hjälper dig att komma ut på marknaden vid en mycket lägre startpunkt.

Ta Undersökningar

Du kan registrera dig hos en byrå, men en lokal annons är allt du behöver för att börja samla in några extra dollar för att städa upp för överväldigade föräldrar eller äldre i sina hem. På bloggsidan kan du tjäna allt från kr30 till väl över kr100 per artikel. Faktum är att många av de enklaste sätten att tjäna pengar online hamnar på att betala långt under minimilönen.

Jämför din egen talang och erfarenhet med vad de erbjuder och ställ in ett pris i enlighet därmed. Leta efter möjligheter på campus eller besök webbplatser som CenterWatch. För hjälp med att hitta stipendier, kolla in FastWeb och Thomas intervju med Shanice Miller. Det finns tusentals böcker på 50 sidor om nischämnen som säljer bra på Amazon. Som utvärderare i sökmotorerna kan du tjäna från kr12 till kr15 per timme.

Säsongbiljetter på StubHub säljer till ett startpris på 450. Faktum är att studenter med disponibla inkomster ofta har möjlighet att få mycket mer ut av sina universitetsupplevelser än de som inte har extra pengar. Om du ändå ska äta, varför inte få några belöningar för att göra det?

Online Marknadshandel

Vad vet du mycket om? InboxDollars betalar dig för att titta på videor, söka, shoppa, göra undersökningar och mer. Till exempel får många elever padda sina plånböcker genom att göra udda jobb som:

Kanske kan du förbereda ditt sorority-hus innan en fest, eller sälja tjänsten till andra i din sovsal. YouTube - Om du vill skapa videoklipp och kan posta några som har ett brett utsprång är himlen gränsen för YouTube. Detta innehåll är endast för utbildningsändamål och är inte investeringsrådgivning. Var säker på att du hittar ett sätt att tjäna de pengar du vill ha. Våra åsikter är våra egna. Detta fungerar till din fördel eftersom du bara ökar dina möjligheter att tjäna pengar. För mer tips och platser att sälja, kolla in vår guide för att sälja DVD, CD och spel.