Bästa ASIC-enheter för Bitcoin-gruvdrift 2019

Detta innebar att gruvarbetare nu kunde uppnå rekordprestanda med hashhastigheter på 1155 GH/s medan de bara använde 590 watt under drift. Den använder bara 0. När gruvproblemet stiger kommer dina vinster att sjunka när du spenderar samma belopp på el för att få mindre Bitcoin. Anslut inte mer än en PSU till samma hasskort! Du kan köpa enheter från Amazon och auktionssajter som eBay, även om priserna är mycket högre och enheter kanske inte täcks av Bitmains garanti (köp varning, som alltid).

Ett bevis på arbete är ett uppgifter som var svårt (kostsamt, tidskrävande) att producera för att uppfylla vissa krav. Det är inte alltid garanterat, men det är 100% möjligt. Du kan se denna hash som ett riktigt långt nummer.

Vid köp i bulk är priserna ännu lägre. 2 leveranstid: Rekommenderas för användning med S9 är: I slutändan är S9 en stor hårdvara men för närvarande ganska dyr. I de flesta fall måste du också köpa en PSU (strömförsörjning) av god kvalitet för att säkerställa maximal effektivitet.

Antminer är livskraftigt och eftertraktat alternativ beroende på flera faktorer såsom din plats, budget som är tillgänglig att spendera och kravet på garanterad vinstförsäkring och så vidare. En variation på 5% är troligt. En ASIC är ett chip som är specifikt utformat för att bara göra en sak och en enda sak. Det är också anledningen till att Bitmain satsar så mycket på att tillhandahålla denna efterfrågade tjänst till sina kunder. S9 klarar sig ganska bra i ventilerade och rymliga utrymmen. 285 BTC/159 per månad och 3.

  • Detta är den överlägset viktigaste faktorn för en lönsam gruvverksamhet eftersom Bitcoin miner1s kräver en betydande mängd kraft.
  • Alberta, Kanada - 110 S9 13.
  • 1 Joule per GH/s.
  • Var alltid uppmärksam på hastighet kontra kraftförbrukning.
  • 1 Joules per Gigahash, vilket gör det ungefär 2.

Bitmain Antminer S9i S9j 14,5: e/s SHA256 ASIC Chip Bitcoin Miner2 Antminer S9

Totalt kan detta fortfarande kosta mindre än att köpa en begagnad S7-enhet. S9 är en extremt kraftfull Bitcoin miner3 som kan ge en utgång på 14TH/s. Bitcoin-gruvvärlden är nu solid i applikationen Specific Integrated Circuit (ASIC). 1 Joules per Gigahash, vilket gör det ungefär 2. S9 Specifikationer: En viktig uppgradering från 28 nm-konstruktionen är tillverkningsprocessen på 16 nm som används vid tillverkningen av S9 vilket ger den en extra fördel med bättre prestanda. M3, som släpptes i slutet av 2019, tillverkas av det kinesiska företaget Pangolin Miner. Även om en process på 10 nm är på horisonten för 2019 ökar ytterligare utöver det som förblir teoretiskt.

Det tog inte lång tid innan ASIC BTC-gruvriggar var den nya industristandarden. Dessa gruvarprodukter tillhör investeringsvaror och deras priser har stigit och sjunkit. 85 TH/s; de kraftfullare modellerna är slutsålda.

Den enorma tillväxten har sporrats av stora investeringar i Bitcoin gruvteknologi och verksamhet. 10 som en "uppvärmning" för att säkerställa maximal effektivitet när gaffeln startas. Så oavsett om du är en solo-gruvarbetare eller till och med en hobbyföretagare, är kvaliteten på din hårdvara en enorm nödvändighet, även om det kan komma till en högre kostnad. Cloud mining är nästa steg i BTC-gruvrevolutionen. Observera att 1600 Watt EVGA PSU är betydligt dyrare, med cirka kr115, än Ant Miners motsvarande drivna erbjudande. Dess låga 200 -kostnader matchar dess låga effektivitet - den har en hash-hastighet på 4. På det här sättet vet du att beräkna den exakta ROI och när du kommer att bryta jämnt.

Denna topp uppnåddes den 24 maj 2019.

Antimer S9

Det finns 3 PCI-e-kontakter för + 12V DC-ingång på varje hasskort och alla 3 måste anslutas till PSU för att hashbordet ska fungera. Dessa värden uppdateras regelbundet under dagen. Att vara listad i detta avsnitt är INTE ett godkännande av dessa tjänster och ska bara tjäna som en jämförelse med Bitcoin-gruvbrytning. Även om en 10nm-process är precis runt hörnet för 2019, ökar ytterligare utöver det som är teoretiskt. De flesta välrenommerade värdleverantörer inkluderar lagring, säkerhet och kylning i deras värdhastighet.

Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarerna nedan. Ryssland (USA-ägt företag) - Köp begagnade S9: er på plats för 340 och värd dem från kr46 USD allt i. Med den spektakulära tillväxten har det gjort Bitcoin till världens mest kraftfulla datornätverk, men en oavsiktlig konsekvens av den snabba tillväxten var ökad centralisering. Efter övervägande är Antminer det mest lämpliga och säkra alternativet för Bitcoin-gruvdrift och ett mer lönsamt sätt att förvandla dina valutor till Bitcoin.

Även med gratis el kan vi inte se hur de någonsin kommer att få tillbaka pengarna. Kontrollera det billigaste priset på antminer S9! Colorado - Köp begagnade S9: er på plats för kr400 och värd dem för kr65 USD allt i.

Systemkrav

För att lära dig mer om hårdvaruhandeln, läs vårt inlägg om The Best Bitcoin Mining Hardware från 2019. Kinesisk-baserade Bitmain ansvarar till stor del för den nuvarande konkurrensstrukturen inom gruvsektorn. 12-Volt-system kan vara anpassningsbara (med hjälp av spänningsreglering) för att driva Antminer S9 utan inverterare, så mycket pengar kan sparas. För att generera en ny hash varje runda ökas en nonce.

Prenumerera Via E-post

En strömförsörjningsenhet ingår inte. Med BCH över kr400-priszonen per mynt och BTC utanför kr9K-regionen, tjänar alla gruvriggar som bearbetar 11 TH/s eller mer med kr0. Bitcoin's Difficulty har registrerat flera starka och ofta på varandra följande månadsökningar sedan skapandet, och särskilt från slutet av november 2019.

Resurser

Det finns dock några allmänna riktlinjer och åtgärder man kan vidta för att säkerställa deras rigg alltid pumpa plånboken så fullständig som möjligt. Kom ihåg att 1600 Watt EVGA PSU är betydligt dyrare, med cirka kr115, jämfört med Ant Miners ekvivalentdrivna erbjudande. Därför, om du förväntar dig att växelkursen ska stiga eller falla, ange det värde du förväntar dig i slutet av tidshorisonten. Gruvdrift i fraktbehållare är mycket knepigt, men med rätt design kan de erbjuda ett verkligt plug'n'mine, mobilt värdcenter.

Att samarbeta med ett välrenommerat värdföretag kan inte bara öka dina vinster utan också göra hela provet lättare. Med tanke på att vinsterna från den nuvarande generationen av hårdvaruhandel minskar och sannolikt kommer att uppnå negativ avkastning efter halvering: Cirka 1% av dessa är andra pcb och pcba. Den nya S9 SE väger cirka 4. Till exempel kan fyra AUC3-enheter vardera ansluta till fem AvalonMiners så att du kan hantera 20 AvalonMiner 761 enheter med en häpnadsväckande kombinerad hashkraft på 176TH/s.

Blockchain Event

33 Bitcoins varje månad, även om kurserna alltid är i ett konstant tillstånd av osäkerhet. Tyckte du om artikeln? Steg 5 - Samarbeta med en ansedd webbhotell. Gruvarbetaren tar 1280W från väggen vilket leder till en effekteffektivitet på 80 joule per terahash (J/TH). Om du vill prova lyckan med bitcoin-gruvdrift är den här Bitcoin miner förmodligen den bästa affären. Bitmain grundades 2019 för att utveckla och sälja världens ledande bitcoin miner med Bitmains ASIC-chipteknik. Flera av våra kunder har utnyttjat denna strategi och tjänar pengar även med det skiftande priset på Bitcoin. Medan hashfrekvensen är något mindre än Antminer S9, är den här enheten mycket billigare, vilket innebär att du kan se en avkastning på din investering på ungefär samma tid.

93TH/s - + 7% (inte riktigt 14 TH/s som annonseras ibland). Innan du går med i en pool, se till att du har en bitcoin-plånbok så att du har en plats att lagra dina bitcoins. Det kan också anpassas och uppgraderas med nya utgåvor. I ett amerikanskt hushåll måste du bli kreativ med elektriska kretsar för att detta ska fungera säkert, konsultera kunniga människor och förvänta dig att din månatliga elräkning kommer att öka med vad som helst 1000 kWh kostar dig. Han har inte tagit upp telefonen sedan. 15, och Bitmain rapporteras strategisera sin roll i det kommande datorkraftkriget genom att nå ut till lokala gruvgårdar i den kolrika regionen Xianjing. En minsta mängd energi spenderas bara jämfört med alla andra gruvarbetare där ute, vilket gör den till den mest effektiva gruvarbetaren också. Gruvarbetarna är i sig välbyggda och robusta maskiner och har mycket få rörliga delar.

Det fanns ackumulering av vinster i Kina, där gruvdrift är mest lönsamt vilket resulterade i flera utmanare (t.ex. )8 volt, vilket är för högt. Tack vare PoW finns det enighet om alla transaktioner i posten (Ledger). Den använder bara 0. Beräkningarna börjar vid den givna svårigheten. Uppskattade transaktionsavgifter inkluderas inte ännu. Slutligen är priset Bitcoin till dollar (US) beryktat för dess ständiga kontinuerliga förändring. Jag körde siffrorna mot 3 olika Bitcoin-miniräknare och alla visar samma resultat.